가끔/세계
세계에게 가장 비싼 디저트
떡잎
2007. 11. 17. 08:43
세계에게 가장 비싼 디저트 베스트 10
● 디저트 이름 ▲ 디저트 파는 곳 ■ 가격 ☞ 홈페이지
● The Fortress Aquamarine
▲ Wine3 at The Fortress; Galle, Sri Lanka
■ $14,500
☞ www.thefortress.lk
● Brownie Extraordinaire with Saint Louis
▲ Brûlée: The Dessert Experience; Atlantic City, New Jersey
■ $1,000
☞ www.bruleedesserts.com
● Golden Opulence Sundae
▲ Serendipity 3; New York City
■ $1,000
☞ www.serendipity3.com
● The Sultan’s Golden Cake
▲ Ciragan Palace Kempinski; Istanbul
■ $1,000
☞ www.ciraganpalace.com
● The Dome’s Truffle Ice
▲ Mezzaluna; Bangkok
■ $200
☞ www.thedomebkk.com
● The Madeleine Truffle
▲ Knipschildt Chocolatier; Norwalk, Conn.
■ $250 per truffle, or $6,000 per pound
☞ www.knipschildt.com
● “Entre”
▲ Pierre Hermé Patisserie; Paris
■ $176 each
☞ www.pierreherme.com
● King-size Imperial Torte
▲ Hotel Imperial; Vienna
■ $57
☞ www.imperial-torte.at
● Valrhona Chocolate Sphere
▲ Al Mahara, Burj Al Arab Hotel;, Dubai
■ $48
☞ www.burj-al-arab.com/dining
● Warm Golden Plum Soufflé
▲ The Waterside Inn; Bray, England
■ $48
☞ www.waterside-inn.co.uk
정말 비싸다.
아무리 돈이 있어도 먹고 싶은 욕구는 별로 안생길 것같다.
[출처] http://www.forbestraveler.com/food-drink/expensive-desserts-story.html
● 디저트 이름 ▲ 디저트 파는 곳 ■ 가격 ☞ 홈페이지

▲ Wine3 at The Fortress; Galle, Sri Lanka
■ $14,500
☞ www.thefortress.lk

▲ Brûlée: The Dessert Experience; Atlantic City, New Jersey
■ $1,000
☞ www.bruleedesserts.com

▲ Serendipity 3; New York City
■ $1,000
☞ www.serendipity3.com

▲ Ciragan Palace Kempinski; Istanbul
■ $1,000
☞ www.ciraganpalace.com

▲ Mezzaluna; Bangkok
■ $200
☞ www.thedomebkk.com

▲ Knipschildt Chocolatier; Norwalk, Conn.
■ $250 per truffle, or $6,000 per pound
☞ www.knipschildt.com

▲ Pierre Hermé Patisserie; Paris
■ $176 each
☞ www.pierreherme.com

▲ Hotel Imperial; Vienna
■ $57
☞ www.imperial-torte.at

▲ Al Mahara, Burj Al Arab Hotel;, Dubai
■ $48
☞ www.burj-al-arab.com/dining

▲ The Waterside Inn; Bray, England
■ $48
☞ www.waterside-inn.co.uk
정말 비싸다.
아무리 돈이 있어도 먹고 싶은 욕구는 별로 안생길 것같다.
[출처] http://www.forbestraveler.com/food-drink/expensive-desserts-story.html